Het tarief van de hartcoherentie coach in Leiden en de hartcoherentie coach in Wassenaar voor deelname aan het HeartMath programma vind je hier. Vaak betalen werkgevers het tarief voor de coaching, aangezien ze het belang zien van de veerkracht die het jou oplevert.

Alle methodes die we hier gebruiken draaien om het kalmeren van je centrale zenuwstelsel. Het HeartMath programma, met de Inner Balance app waarin je kan zien wanneer je lichaam rustig is, is hier uitermate geschikt voor. Met de oefeningen breng je balans in je parasympatisch (rust) en sympatisch (actief) zenuwstelsel. De focus ligt op het op de juiste manier van ademhalen. We gaan de buikademhaling oefenen in kleine stapjes tot je lichaam vanzelf de juiste ademhaling te pakken heeft. Het resultaat is ontspanning en herstel. Dat gun ik je echt van harte.

Tarief HeartMath programma 2024

  • Het tarief is 749,- incl BTW.
  • Het tarief voor de werkgever is 925,- incl. Inner Balance Trainer, excl. BTW. (Zolang de voorraad strekt.)
  • Het tarief voor de werkgever is 975,- incl. Inner Balance Coherence PLUS, excl. BTW.
  • De Inner Balance Trainer en de Inner Balance Coherence Plus zijn te huur voor 8,- per week of te koop. Dit is optioneel, je kunt ook zonder deze sensor of met een alternatieve app de oefeningen doen.

Wil je een proefsessie van 1,5 uur boeken om te ervaren of het iets voor je is? Ervaar de HeartMath-methode tegen een zeer redelijke prijs van slechts 45,-.

Het bedrag mag in delen betaald worden. Als geld een probleem is, geef het aan, dan is er vast een manier waarop ik je kan helpen en we samen tot een goede oplossing kunnen komen.

Verzekering vergoeding HeartMath

Het individuele HeartMath Veerkracht Programma is opgenomen in het Present! pakket en het LIVVIT pakket van Zilveren Kruis voor werkgevers. Heeft je werkgever een collectieve verzekering lopen bij het Zilveren Kruis? Vraag of je werkgever een preventie zekering heeft. Die vergoedt het HeartMath programma ook vaak. In de praktijk merk ik dat veel werkgevers bereid zijn deze cursus (gedeeltelijk) te vergoeden. Bespreek met je werkgever de mogelijkheden.

Je kunt altijd contact met me opnemen om te bespreken wat jouw problemen zijn en hoe ik je daarbij kan helpen. Als coach met veel kennis van de Polyvagaal theorie kan ik je vaak duidelijk inzicht geven waarom je lichaam zo reageert en kan ik je uitleggen waarom je lichaam dit doet om jou te helpen. Het begrijpen van je lichamelijke reactie helpt vaak al een heleboel. Tot snel!