HeartMath

indIVIDUELE COACHING

Evelin Schylander HeartMath coach Leiden
HeartMath coach

Werken aan veerkracht programma HeartMath

Tegenwoordig ervaren veel mensen een gebrek aan evenwicht en plezier in hun leven. De alledaagse drukte, voortdurende stress en uitdagingen van het moderne leven kunnen een negatieve invloed hebben op onze veerkracht en welzijn. Het ontbreken van evenwicht en vreugde kan leiden tot zowel fysieke als mentale problemen, zoals stress, vermoeidheid, angst en ontevredenheid.

Dit kan uiteindelijk invloed hebben op de kwaliteit van ons leven en onze gezondheid. Als we dit probleem niet aanpakken, kan het een neerwaartse spiraal van negatieve emoties en een verminderde levenskwaliteit veroorzaken. Het is moeilijk om van het leven te genieten, relaties te koesteren en goed te presteren op het werk als we worstelen met stress en onevenwichtigheid. Wat we nodig hebben, is een effectieve methode om onze veerkracht te vergroten en meer evenwicht en plezier in ons leven te ervaren.

Het programma ‘Werk aan Veerkracht’ van HeartMath, begeleid door Evelin Schylander, biedt de benodigde oplossing. Met dit programma krijgen we de middelen en strategieën aangereikt om onze veerkracht te versterken, stress te verminderen en een diepere balans te bereiken.

Werken aan veerkracht programma HeartMath

Het resultaat:

 • minder stress, meer innerlijke rust
 • diepere ademhaling
 • meer helderheid van geest
 • meer energie en vitaliteit
 • emotioneel meer in evenwicht
 • betere gezondheid
7 sessies van 90 minuten

Het HeartMath programma Werken aan Veerkracht wordt op individuele basis gegeven, door Evelin Schylander HeartMath coach Leiden, aan mensen die met weinig tijdsinspanning willen werken aan meer balans en vreugde in hun leven. In zeven individuele sessies krijg je wetenschappelijk beproefde technieken aangereikt die je helpen met minder stress en meer plezier in het leven te staan.

In het eerste contact met mij zullen we jouw wensen en verwachtingen bespreken en zal ik je over de aanpak vertellen. Je kunt mij al je vragen stellen. In de 7 sessies zullen we gaan werken vanuit het Werkboek Werken aan Veerkracht waarin je systematisch de technieken oefent en gecoacht wordt om je hartcoherentie eigen te maken. Naast face-to-face afspraken in de praktijk in Leiden is telefonische en online coaching ook mogelijk. Als gelicenceerde coach houd ik mijn kwaliteit op peil door intervisie en bijscholing.

Duurzaam ontspannen met het Werken aan veerkracht programma HeartMath
Duurzaam ontspannen met het Werken aan veerkracht programma HeartMath

Hartcoherentie

Wetenschappelijk

Video HeartMath

Wetenschappelijk onderbouwd

HeartMath doet al meer dan 26 jaar wetenschappelijk onderzoek.

Momenteel loopt er een onderzoek naar het effect van HRV biofeedback op stress en slaap tijdens zwangerschap.

 • HRV-biofeedback
 • diepe ademhaling
 • polyvagaal theorie

Verzekering vergoeding

Het individuele HeartMath Veerkracht Programma is opgenomen in het Present! pakket en het  LIVVIT pakket van Zilveren Kruis wat betekent dat het 100% vergoed wordt. Bespreek met je werkgever de mogelijkheden.

Een paar zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen (deels) vanuit de aanvullende verzekering – het budget voor alternatieve zorg. Kijk zelf na of én hoeveel jouw zorgverzekeraar van de behandelingen vergoedt.

Video HeartMath bij de politie

Nederlandse politie

Sinds 2012 heeft HeartMath Benelux al meer dan 60.000 medewerkers binnen de Politie getraind. Wekelijks worden rond de 300 à 400 agenten getraind met het Programma Mentale Weerbaarheid. De HeartMath hartcoherentietechnieken zijn hierin een belangrijk onderdeel. De reacties van de agenten zijn positief. Zij geven aan dat onze technieken goed toepasbaar zijn in hun dagelijkse werk. Uit een bleek dat de resultaten ook na 23 maanden nog steeds positief waren.

De juiste keuze

Weet of HeartMath iets voor jou is als dit je aanspreekt:

 • Individueel coachingstraject
 • Diepgaande kennis over de reacties van jouw lichaam
 • Vergroten van veerkracht
 • Grip op stress
beslissing edited

Klaar om aan je veerkracht te werken? Ontdek nu het HeartMath-programma en geef jezelf de tools die je nodig hebt om stress te beheersen en veerkracht op te bouwen. Neem vandaag nog de eerste stap en verbeter je leven. Bel of app me. Samen kunnen we erachter komen wat ik voor jou kan betekenen.