contact

je kunt me alles vragen

Ervaar het zelf

Ik begrijp dat jouw tijd kostbaar is

Daarom bel ik eerst graag even met je. Zodat we over en weer eerst kunnen polsen of we met elkaar in zee moeten gaan, of dat ik je wellicht kan doorverwijzen. Je kunt mijn stem horen en je vragen stellen. Aan dit intake gesprek zijn geen kosten verbonden. Na dit gesprek heb je alle tijd om alles te laten bezinken. Ik behandel je vraag en gegevens uiteraard discreet. Stuur me een berichtje en ik bel je terug.

Is er iets waarmee ik jou van dienst kan zijn? Bel of mail me gerust als je belangstelling is gewekt. Je kunt ook het contactformulier invullen.

ir. Evelin Schylander hartcoherentie coach
Evelin Schylander
Stuur een mailtje

Stuur me een berichtje en ik bel je terug wanneer het jou uitkomt.

Waar vind je me

Gezondheidcentrum
Vrijheidslaan 67
2321 JR Leiden

En in Wassenaar de praktijkruimte aan huis

vragen

Veelgestelde vragen

Kijk of jouw vraag hierbij staat of stuur me een Whatsapp en stel je vraag direct aan mij.

In ons intake gesprek vertel je me waar je mee zit en bespreken we de verschillende mogelijkheden die het beste van toepassing zijn voor jou. Ook al weet je al welk coaching programma op jou van toepassing is, boek altijd eerst een gratis intake gesprek in.

Heb je last van stress gerelateerde klachten? Wil je je beter in je vel voelen? Kies voor de HeartMath -Werken aan veerkracht cursus.

Heb je last van slapeloosheid? Kies voor de HeartMath – Uitgeslapen werkt beter cursus.

Heb je moeite met je gewicht? Kies voor de HeartMath – Nieuw licht op gewicht cursus.

Nee hoor, je hoeft niets mee te nemen. Het is fijn als je na de afspraak nog even tijd voor jezelf hebt om alles te laten bezinken.

Het individuele HeartMath Veerkracht Programma is opgenomen in het PRESENT pakket en het  LIVVIT pakket van Zilveren Kruis wat betekent dat het 100% vergoed wordt. Soms willen werkgevers meebetalen. Bespreek met je werkgever de mogelijkheden.

Als geld een probleem is, dan is er vast een manier waarop ik je kan helpen en kunnen we samen tot een goede oplossing komen.

In de praktijk merk ik dat de meeste werkgevers bereid zijn deze cursus (gedeeltelijk) te vergoeden. Vraag of je werkgever een preventie verzekering heeft. Die vergoedt het HeartMath programma ook vaak. Bespreek met je werkgever de mogelijkheden.

Ja, je kan je auto tijdelijk gratis parkeren onder het winkelcentrum de Luifelbaan.