Gecertificeerd HeartMath coach Leiden & Wassenaar

HeartMath gecertificeerd coach Wassenaar Leiden

Op twee locaties, in Leiden en in Wassenaar, kan je het HeartMath programma bij mij volgen. Het HeartMath programma biedt je duidelijke richtlijnen om weer balans te vinden in het leven. Ik sta klaar om je te begeleiden op deze reis om uit je hoofd te komen en weer te luisteren naar je hart.

Wat is HeartMath coaching?

Evelin, HeartMath coach Leiden & Wassenaar, biedt het HeartMath programma wat gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek en zich richt op het creëren van coherentie tussen het hart en het brein. Het programma maakt gebruik van adem- en hartcoherentietechnieken om stress te verminderen en emotionele balans te bevorderen. Als gecertificeerd HeartMath coach heeft Evelin Schylander diepgaande kennis van deze methoden en biedt ze begeleiding op maat.

Voordelen van het HeartMath programma

  1. Stressvermindering: Leer effectieve technieken om stress te verminderen en veerkracht op te bouwen in het gezicht van uitdagingen.
  2. Emotionele Balans: Het programma helpt bij het reguleren van emoties, waardoor je beter kunt omgaan met verschillende situaties in het dagelijks leven.
  3. Verbeterde Concentratie: Leer focus te behouden te midden van afleiding en verhoog de cognitieve prestaties.
  4. Betere Slaapkwaliteit: Ontwikkel vaardigheden om de slaapkwaliteit te verbeteren en een dieper gevoel van ontspanning te ervaren.

Voor wie is het HeartMath programma geschikt?

Het HeartMath programma is geschikt voor iedereen die op zoek is naar evenwicht en welzijn in een wereld vol prikkels en stress. Het is waardevol voor:

  • Professionals: Effectieve tools voor stressmanagement in een veeleisende werkomgeving. De HeartMath oefeningen zijn geschikt om op elk moment en in elke situatie uit te voeren. Je kunt tijdens een vergadering zonder dat iemand het ziet de HeartMath oefening doen en weer vanuit rust en in balans reageren.
  • Studenten: Ondersteuning bij het omgaan met studiestress en het verbeteren van concentratie. Met een vol hoofd kun je niet leren. Leer hoe je rustig wordt, waardoor er in je hoofd vanzelf weer ruimte ontstaat om te kunnen leren.
  • Ouders: Hulpmiddelen om evenwicht te bewaren te midden van de uitdagingen van het ouderschap. Je leert wat je lichaam als stress ervaart en krijg tools om direct weer rust te creëren. De ademoefeningen zijn gemakkelijk toe te passen. Ik hoor van vele ouders dat ze nog jarenlang de ademoefeningen toepassen om weer innerlijke rust te krijgen, tijdens de toch hectische tijd van het ouderschap.
  • Iedereen die streft naar Innerlijke Rust: Het programma is toegankelijk voor iedereen die wil werken aan emotionele welzijn en innerlijke rust.
HeartMath coach Leiden van stress naar coherentie
Van stress naar coherentie

Vind balans met Evelin Schylander

In het gezondheidcentrum gelegen nabij winkelcentrum De Luifelbaan en in haar werkkamer thuis in Wassenaar biedt Evelin Schylander van praktijk Oerhart als ervaren HeartMath coach Leiden een warme en ondersteunende omgeving voor persoonlijke groei. Neem de stap naar een gebalanceerder leven en ontdek de kracht van het HeartMath programma.

Neem Contact op!

Benieuwd naar wat HeartMath coaching voor jou kan betekenen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Evelin Schylander. Ontdek de mogelijkheden om balans te vinden, stress te verminderen en jouw welzijn te vergroten. Stuur een e-mail, bel, of plan een kennismakingsgesprek. De reis naar innerlijke rust begint hier en nu.

Kies het HeartMath programma voor jou

Coaching programma’s die je oerhart raken

Bij Oerhart HeartMath coach Leiden kun je kiezen voor verschillende HeartMath programma’s, net wat het beste bij je past. Alle coaching programma’s zijn individueel en baseren zich op een heldere uitleg van de relatie tussen stress en symptomen (volgens de polyvagaaltheorie) en hartslagvariabiliteit (HRV), wat inzicht in de mate van veerkracht van het lichaam geeft.

De HRV van je hart, gemeten met de innovatieve Inner Balance Coherence Plus, wordt beïnvloed door zowel emoties als je manier van ademen. Je leert de geschikte ademtechnieken voor jou en hoe je op een positieve manier invloed kunt uitoefenen op je emoties. Laat je oerhart ervaren.

Het HeartMath Werken aan veerkracht programma is geschikt voor iedereen die stress gerelateerde klachten heeft. Daarnaast zijn er verschillende coaching programma’s te volgen zoals HeartMath Nieuw licht op gewicht over stress eten en HeartMath Uitgeslapen werkt beter voor een betere nachtrust.

Kies het coaching programma dat bij jou past:

Voor wie is het HeartMath coaching programma geschikt?

De aandoeningen, waarbij stressvermindering en herstel van evenwicht van het autonome zenuwstelsel helpt, zijn: