reviews

HeartMath reviews

Dit zijn ervaringen van cliënten met het Heartmath programma bij Oerhart. De reviews zijn echt. De namen en foto’s zijn gefingeerd in verband met privacy.

Rustige, open en vriendelijke houding van Evelin
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Ik vond de rustige, open en vriendelijke houding van Evelin erg prettig. Ze geeft een duidelijke uitleg met goede voorbeelden. Anderhalf uur per sessie geeft voldoende ruimte voor uitleg van Evelin bij het werkboek en tijd om in te gaan op mijn persoonlijke verhaal. Het resultaat is dat waar ik me voorheen vaak geïrriteerd en boos voelde, nu enthousiasme en blijheid de boventoon voert.
Ik kom eerder tot rust na stress, minder onrust, meer positieve gedachten en meer contact met mijn gevoel. Ik doe de oefeningen dagelijks in de auto naar huis, zodat ik weer rustig en met energie thuiskom na mijn werk. En ik vind het fijn dat ik de oefeningen overal kan doen, zelfs tijdens mijn werk.
Sanne
25 november 2023
Evelin laat zien dat ze gelooft in het HeartMath programma
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
De stukjes duidelijke theorie zodat je goed begrijpt, waarom en hoe de HeartMath oefening werkt, waren voor mij heel zinvol. Evelin liet mij zelf nadenken en vulde niet voor me in. Evelin laat duidelijk zien dat ze gelooft in wat ze doet en de training die ze geeft in woorden en in non-verbaal gedrag. Je merkt dat ze veel achtergrond kennis heeft. De theorie blijft hangen door de goede voorbeelden en toepassing op mijn situatie. Het werkboek is een erg fijne houvast. Er is balans in uitleg die Evelin geeft en tijd voor vragen aan mij.
Evelin besteedt veel tijd aan het leren ademhalen, zodat je veel meer lucht inademt. De extra oefening met lucht inademen via je flanken is een goede aanvulling op de leerstof. Ze liet me het me ook echt voelen.
MaRk
21 december 2022
Heel betrokken en mooie persoonlijke voorbeelden
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Ik vind het altijd fijn als ik weet wat er gaat gebeuren. Elke sessie begint met een heerlijk kopje thee, waarna je uitlegt wat we vandaag gaan doen. Meestal beginnen we met buik ademhalingsoefeningen waarbij ze direct ziet (ik weet niet hoe ze dat doet) waar ik aan moet werken. Het leuke is dat waar het eerst nog heel veel concentratie vergt om op de juiste manier te ademen, na een week oefenen de ademhaling al heel natuurlijk aanvoelt.
Evelin noemt ook persoonlijke ervaringen en geeft tips over hoe het bij haar werkt. Ze geeft maatwerk, zoals die andere oefening, die voor mij op dit moment beter is. Ook vraagt ze me steeds hoe het voor mij is en hoe ik het ervaar. Heel betrokken.
Ik gaf aan dat ik juist houd van de adrenaline bij stress en Evelin liet me heel inzichtelijk in een plaatje zien dat dat inderdaad een tijdje tot topprestatie leidt, maar als het te lang duurt of de stress wordt te hoog, dat het dan snel bergafwaarts gaat met mijn energie.
Rangela
18 juni 2022