Alle methodes die we hier gebruiken draaien om het kalmeren van je centrale zenuwstelsel. Met de oefeningen breng je balans in je parasympatisch (rust) en sympatisch (actief) zenuwstelsel. De focus ligt op het op de juiste manier van ademhalen. We gaan de buikademhaling oefenen in kleine stapjes tot je lichaam vanzelf de juiste ademhaling te pakken heeft. Het resultaat is ontspanning en herstel. Dat gun ik je echt van harte.

Tarief per HeartMath programma

  • Het tarief is 699,- incl BTW.
  • Het tarief voor de werkgever is 899,- met de Inner Balance sensor, excl BTW.
  • Inner Balance App en Bluetooth sensor is te huur voor 5,- per week of te koop. Dit is optioneel, je kunt ook zonder deze app of met een alternatieve app de oefeningen doen.

Wil je een proef sessie van 1,5 uur boeken om te ervaren of het iets voor je is? Zo kun je de HeartMath methode voor een hele schappelijke prijs van 45,- uitproberen.

Het bedrag mag in delen betaald worden. Als geld een probleem is, dan is er vast een manier waarop ik je kan helpen en we samen tot een goede oplossing kunnen komen.

Verzekering vergoeding HeartMath

Het individuele HeartMath Veerkracht Programma is opgenomen in het Present! pakket en het LIVVIT pakket van Zilveren Kruis voor werkgevers. Heeft je werkgever een collectieve verzekering lopen bij het Zilveren Kruis? In de praktijk merk ik dat veel werkgevers bereid zijn deze cursus (gedeeltelijk) te vergoeden. Bespreek met je werkgever de mogelijkheden.